Studenten van de kersverse opleiding E-commerce van Hogeschool Windesheim zijn voor het komende semester (februari – juni 2021) op zoek naar een uitdagende online marketingklus.

De studenten volgen een programma waarin zij kennis maken met de theorieën, tools en werkwijzen in online marketing. Omdat we geloven dat je digital marketing vooral in de praktijk leert hebben we gekozen voor een leer- / werktraject. Zo kunnen studenten ervaren hoe het dagelijks werk van een SEA-specialist, e-mailmarketeer etc. eruit ziet. We willen echter vooral dat studenten daarnaast hands-on ervaring opdoen in het vak. Hiermee leveren ze direct waarde voor de bedrijven waar ze werken.

Om dit programma mogelijk te maken zijn we op zoek naar bedrijven waar studenten in duo’s twee dagen in de week kunnen (mee)werken aan concrete marketingactiviteiten. Die twee dagen mogen op kantoor, maar kan natuurlijk (deels) vanuit huis gebeuren. De andere dagen hebben de studenten les.

Lijkt het je leuk en interessant om kennis te maken met deze aankomende talenten en heb je vanaf februari mogelijkheden om twee dagen in de week een tweetal studenten te begeleiden in hun ontwikkeling dan horen we dat graag. Eisen zijn dat studenten concreet aan de slag kunnen met online marketingactiviteiten en dus toegang hebben tot de gebruikte systemen en een kijkje kunnen nemen in beschikbare marketingdata (met name Google Analytics).

Interesse? Laat dan je gegevens achter  via dit formulier. Geïnteresseerde studenten nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.