Wehkamp is hét online warenhuis voor gezinnen in Nederland. Wehkamp heeft ruim 2 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer klanten weten hun weg naar Wehkamp te vinden.

Product/dienst
Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van 2.000 merken, verdeeld over de categorieën mode, wonen & slapen, tuin & klussen, huishouden, elektronica, speelgoed & games, sport & vrije tijd.

Het bedrijf
Wij zijn wehkamp

De #1 in de hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is de visie van wehkamp. Samen met alle collega’s werken we elke dag aan het verder verbeteren en innoveren van de ervaring van onze klanten. Multidisciplinaire teams zijn georganiseerd rond productcategorieën met een specifieke customer journey. De focus op klantervaring is de drijvende kracht achter onze groei. Ieder van ons daagt zichzelf uit om elke dag het verschil te maken voor de klant, voor de organisatie en voor elkaar. Om het leven van gezinnen mooier te maken hebben we op het gebied van mode en wonen een uitgebreide keuze. Met onze eigen merken vaak ook een unieke keuze. Via de app en onze website bieden we de klant een onderscheidende shopervaring, en onze betaalmogelijkheden bieden flexibiliteit. En met de meeste uitgebreide (bezorg)service van Nederland maken we het leven makkelijker.
Wehkamp is begonnen aan een transformatie om een echte digitale organisatie te worden. Een digitale organisatie werkt volgens bepaalde principes, en dat doen wij inmiddels ook. Zo blijven we voorop lopen en halen we het beste uit onszelf.

Op zoek naar
www.werkenbijwehkamp.nl

Meer weten? Bekijk de website: www.werkenbijwehkamp.nl.

 

Lees hier het verhaal van Rieks Voslamber, Manager Support Office IT bij Wehkamp.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.