Webstores is digital partner voor ambitieuze organisaties. Een team van ruim 40 medewerkers werkt vanuit Zwolle en Hardenberg voor opdrachtgevers uit het hele land. We combineren strategie, creativiteit en technologie.

 

Product/dienst
Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen e-commerce oplossingen voor onze opdrachtgevers. We koppelen systemen en ontwikkelen schaalbare techniek met de technologie die daarvoor nodig is. Innovatief, beheerbaar en klaar voor intensief gebruik. We zijn op ons best als we intensief en langdurig met onze opdrachtgever mogen werken. Wij vertrouwen op zijn ervaring en kennis van de markt. De opdrachtgever kan op ons bouwen: onze digitale expertise, ons nuchter ondernemerschap en een flinke dosis werkmentaliteit. Samen gaan we stapsgewijs voor digital impact!

 

Het bedrijf
In een wereld die volop in beweging is blijven we trouw aan onze vijf principes, het kompas van onze organisatie. De basis van waaruit we kunnen meebewegen, keuzes maken en nieuwe ontwikkelingen snel omarmen. Met ons constante streven naar perfectie en onze pragmatische instelling maken we dat het werkt. Elke keer opnieuw. Digital als tweede natuur.

 

1. Grip op je ambities
2. Stel je eindgebruiker centraal
3. Maak dat het werkt
4. Impact maak je samen
5. Bouw op ervaring, omarm verandering

 

De ambitie
Samen met toonaangevende organisaties digital impact maken.

 

Op zoek naar
Designers, UX Developers, Developers

 

Meer weten? Neem contact op via: info@webstores.nl of bekijk de website: www.webstores.nl.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.