Webdesigner, product owner, online marketeer: zo maar wat functies die aangeboden worden in de nieuwe vacaturebank van Topcentrum E-commerce. Topspelers in de regio Zwolle, zoals Wehkamp, Travelbags en De Nieuwe Zaak uit de e-commercesector, hebben hun krachten gebundeld om talent te werven. Gezamenlijk, onder de vlag van Topcentrum E-commerce, is er een vacaturebank gelanceerd voor professionals, talenten en studenten om de regio Zwolle verder op de kaart te zetten als de E-commerce regio van Nederland.

De teller loopt
Erik Brunekreef, projectleider bedrijfsleven Topcentrum E-commerce: “Ruim 25 bedrijven delen inmiddels hun vacatures op de site jobs.topcentrum.nl. Het aanbod varieert van een stageplaats tot aan een voltijd aanstelling.” Naast de diversiteit in soorten functies, kan men in de E-commerce sector ook bij verschillende bedrijven aan de slag. Van raamdecoratie tot software, van logistiek tot vormgeving. “We willen met dit jobboard de connectie leggen tussen bedrijven en studenten en met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast geeft het jobboard een mooie afspiegeling weer van het werk in de E-commerce.”

 

Topcentrum E-commerce

Het Topcentrum E-commerce ontwikkelt nieuwe opleidingen en organiseert regelmatig inhoudelijke bijeenkomsten waaronder masterclasses, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en studentprojecten. De regio Zwolle is een van de regio’s in Nederland waar de meeste e-commerce bedrijven zijn gevestigd. Deze bedrijven zijn nationaal en internationaal actief. Topcentrum E-commerce bestaat uit 38 bedrijven, vijf onderwijsinstellingen, Provincie Overijssel en Flevoland en de 21 gemeenten van Regio Zwolle. Gezamenlijk spannen zij zich in om Regio Zwolle op de kaart te zetten als E-commerce regio van Nederland.

 

Aansluiten
Scholen, bedrijven en overheidsinstanties zijn welkom om zich aan te sluiten bij het netwerk. Voor vragen en aanmelden kan contact gezocht worden via mailto:info@topcentrum.nl

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.