Wordt erkend professional scrum master

Wil je projecten soepeler en succesvoller laten verlopen? En streef je ernaar de verwachtingen van opdrachtgevers en eindgebruikers te overtreffen? Upgrade Jezelf dan tot een waardevolle Future Proof Skills – Scrum Master. Toepassing van Scrum resulteert in projecten die met een maximaal resultaat worden opgeleverd binnen een zo kort mogelijke tijd en een vastgesteld budget. Met de cursus Scrum Master leer je het Scrum-team faciliteren en ben je tevens goed voorbereid op de PSM I certificatie bij Scrum.org.

Doelgroep:
De Future Proof Skills cursus SCRUM is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. Nb. Voor deze cursus worden geen specifieke eisen aan de vooropleiding gesteld.

Programma:
Tijdens deze tweedaagse training leer je principes van Scrum goed eigen te maken zodat jij zelf projecten kunt begeleiden als Scrum Master. Aanvullend is het mogelijk om je certificaat als Professional Scrum Master te behalen.

Dagdeel 1:
– Doel van Scrum
– Definitie van Scrum
– Toepassingen van Scrum (Scrum Theorie en Scrum Waarden)
– Het Scrum Team (De product Owner, Het Ontwikkelteam en De Scrum Master)

Dagdeel 2:
– Scrum gebeurtenissen (De sprint, De sprintplanning, Dagelijkse Scrum, Sprint Review en Sprint Retrospective)
– Scrum Artefacten (Product Backlog, Sprint Backlog en Increment)
– Artefacten Transpirantie (Defenition of “Done”)

Examen (niet verplicht)
De Future Proof Skills cursus SCRUM leidt je op voor de certificering Professional Scrum Master op level 1 (PSM I). Deze, niet bij de cursus inbegrepen, Scrum.org certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Kijk voor verdere informatie zoals examenkosten op www.scrum.org.

Zelfstudie vereist:
In 2 bijeenkomsten word je online met een groep deelnemers geschoold. Daarnaast is zo’n 20 uur zelfstudie vereist om het examen succesvol te kunnen afleggen.

Kosten: Cursus is gratis, Examen en Erkend Scrum.org PSM 1 certificaat (ca. € 127,00) zijn voor eigen rekening
Datum: 10 maart + 17 maart 2022

Tijdstip: 14.00 tot 17:00 uur
Locatie: Webinar via Microsoft Teams. Je ontvangt de link per e-mail.

Je ontvangst vooraf een link via Microsoft Teams. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het volgen van de cursus is kosteloos en wordt aangeboden door UpgradeJezelf in samenwerking met Topcentrum E-commerce en Regio Zwolle IT Platform.

** VOLGEBOEKT **

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.