Wie zijn wij?

Topcentrum E-commerce is een samenwerkingsverband tussen e-commerce organisaties. Om hun groeiambities te realiseren hebben e-commerce bedrijven behoefte aan personeel en kennis. Topcentrum E-commerce ondersteunt bedrijven door hen toegang te geven tot e-commerce talent en via kennisbijeenkomsten een netwerk van professionals beschikbaar te stellen.

 

Maak kennis met Topcentrum E-commerce

Wij streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de ambities van ondernemers. Graag gaan we met u in gesprek hierover en plannen als hiervoor een afspraak in. In de tussentijd bent u van harte uitgenodigd om een keer aanwezig te zijn bij een van onze kennisbijeenkomsten.

 

Contact

Heeft u vragen over het lidmaatschap van Topcentrum E-commerce? Jacco van der Zee en Eric Nak staan u graag te woord, per email of telefoon (0627281955).

 

Leden

Topcentrum E-commerce ondersteunt een toenemend aantal bedrijven bij hun groei. Inmiddels zijn zo’n 31 e-commerce bedrijven aangesloten bij Topcentrum E-commerce, bestaande uit online retailers (webwinkels) en dienstverleners. Bedrijven die op zoek zijn naar e-commerce talent en kennis willen delen met ons netwerk zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Onderwijs

Vier onderwijsinstellingen zijn lid van Topcentrum E-commerce. Samen ontwikkelen en bieden zij onderwijs aan op het gebied van E-commerce.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.