Bedrijven

Topcentrum E-commerce ondersteunt een toenemend aantal bedrijven bij hun groei. Inmiddels zijn zo’n 45 e-commerce bedrijven aangesloten bij Topcentrum E-commerce, bestaande uit online retailers (webwinkels) en dienstverleners. Bedrijven die op zoek zijn naar e-commerce talent en kennis willen delen met ons netwerk zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Onderwijs

Vijf onderwijsinstellingen zijn lid van Topcentrum E-commerce. Samen ontwikkelen en bieden zij onderwijs aan op het gebied van E-commerce.

Overheid

De Regio Zwolle is een licht en flexibel bestuurlijk samenwerkingsverband van 21 gemeenten en 4 provincies.

Deelnemers
Deelnemers zijn: Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Elburg, Hattem, Oldebroek, Heerde, Kampen, Dronten, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Urk, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen en Zwolle.
Er voltrekt zich een groeiproces van herkenning en erkenning. Herkenning van gemeenschappelijke vraagstukken. Erkenning dat we elkaar kunnen helpen bij de oplossing ervan. Zo ontstaat geleidelijk regionaal partnerschap. Een nieuwe (bestuurlijke) beweging is ontstaan.

Vier provincies
Dat ‘verbond’ van 22 gemeenten ligt in de vier provincies, Overijssel en  Flevoland, Gelderland, en Drenthe. Dat staat de samenwerking in het geheel niet in de weg. Want, vraagstukken zijn grensoverschrijdend, dus oplossingen ook. Daarom kiezen we voor een ‘grenzeloze regio’.

Wie zijn wij?

Topcentrum E-commerce is een samenwerkingsverband tussen e-commerce organisaties. Om hun groeiambities te realiseren hebben e-commerce bedrijven behoefte aan personeel en kennis. Topcentrum E-commerce ondersteunt bedrijven door hen toegang te geven tot e-commerce talent en via kennisbijeenkomsten een netwerk van professionals beschikbaar te stellen.


Propositie 

Online -retailers (webwinkels) en -dienstverleners zijn van harte welkom om aan te sluiten bij Topcentrum E-commerce. Lees in onze propositie meer over wat Topcentrum kan betekenen voor ondernemers en personeel. Download de propositie


Maak kennis met Topcentrum E-commerce

Wij streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de ambities van ondernemers. Graag gaan we met u in gesprek hierover en plannen als hiervoor een afspraak in. In de tussentijd bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een van onze kennisbijeenkomsten.

 

Contact

Heeft u vragen over het lidmaatschap van Topcentrum E-commerce? Erik Brunekreef staat u graag te woord, per email of telefoon (0647512906).

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.