Topcentrum E-commerce blijft groeien. Hieronder zie je een aantal nieuwe leden van Topcentrum. Ook lid worden? Neem dan contact met ons op.

 

Waarom gingen zij je voor in het lidmaatschap?

Ozan Arslan, Oblac: “Wij kunnen niet meer om het Topcentrum heen, overal komen wij het Topcentrum tegen en na een kennismaking was het snel duidelijk voor ons dat wij hierbij willen horen”

 


 

Stefan Buikema, Calago: “Met Topcentrum hebben we nog meer zichtbaarheid in de regio en kunnen we zodoende talent verbinden aan ons bedrijf.”

 


 

Ron Wessel, Mydatafactory: “We nemen deel aan Topcentrum om kennis te delen en we willen graag via de vacaturebank onze vacatures gevuld krijgen.”

 


 

Thomas Heyting, Voordeeldrogisterij: “Ik vind het altijd leuk om bij andere e-commerce bedrijven te kijken/ sparren. Hierin kun je veel informatie uitwisselen en nieuwe ideeën op doen (van beide kanten).”

 


 

Fatih Çabuk, GSM Wise:  “Vanuit mijn stage bij Windesheim in aanraking gekomen met het Topcentrum. Nu als ondernemer en parttime student haak ik dan ook graag aan bij dit gave initiatief.”

 


 

Sifra Douma, Ukje: “Samen fanatiek ondernemen en kennis delen! Wie wil dat niet? Wij zijn lid geworden omdat wij de kracht kennen van samenwerken. De ontwikkelingen in e-commerce gaan zo snel dat ik hier op kantoor zeker 25% van mijn tijd aan het researchen ben. Ik zie Topcentrum een beetje als een sportschool. Je hebt hetzelfde doel voor ogen en geeft elkaar tips over sneller-beter-slimmer. We verwachten onze conditie dan ook weer te verbeteren 🙂 En kom gerust naar ons toe als je meer wilt weten over crossborder, marktplaatsen, branding, eerlijke productie en klanttevredenheid. ”

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.