Wist je dat e-commerce de snelst groeiende bedrijfstak is? Even een gadget bestellen vanuit China of ’s avonds nog snel een paar schoenen kopen die je de volgende dag direct aan kunt trekken… Maar e-commerce is meer dan een webshop! Van transport tot aankoop en alles wat daar bij komt kijken. Omdat jouw organisatie actief is op het gebied van e-commerce, nodigen we je graag van harte uit voor een bijeenkomst van Topcentrum E-commerce. 

Netwerk e-commerce
Regio Zwolle is een van de regio’s in Nederland waar de meeste e-commerce bedrijven zijn gevestigd. In deze regio hebben veel partijen die actief zijn op het gebied van e-commerce, zich verenigd in een eigen netwerk: topcentrum E-commerce. In dit netwerk wordt kennis en inspiratie gedeeld, gaan deelnemers bij elkaar op bedrijfsbezoek en werken ze samen aan de uitdagingen in de sector. Daarnaast spannen de leden van het netwerk (35 e-commerce ondernemers, 5 onderwijsinstellingen, kennispoort Regio Zwolle, Provincie Overijssel, Gelderland, Drenthe en Flevoland en de 20 gemeenten van Regio Zwolle) zich samen in om onder andere goed opgeleide mensen te hebben en te houden in de regio en om aan de klantvraag te kunnen blijven voldoen.

Speciale uitnodiging voor donderdag 20 juni
Op donderdag 20 juni organiseert Topcentrum E-commerce in samenwerking met Rabobank een bijeenkomst voor alle bedrijven uit de Noordoostpolder, Flevoland en Noord Veluwe die actief zijn op het gebied van e-commerce. De samenwerking van de leden van het topcentrum heeft al veel impact op de kennis op het gebied van e-commerce en het onderwijs in regio Zwolle. Daarom wil het netwerk graag verder groeien. 

Programma:                                                                                                                                                                           
16:00 uur            Inloop
16:15 uur            Opening
16:30 uur            Topcentrum E-commerce
17:00 uur            Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders over samenwerken op het gebied van E-commerce in Regio Zwolle
17:30 uur            Netwerken met een hapje en drankje

Ben je nieuwsgiering naar de ambities en activiteiten van het netwerk. Kom dan donderdag 20 juni naar De Rede van Dronten aan de Rede 36-38 in Dronten.

Aanmelden kan door een replymail te sturen naar: jacob.otto@rabobank.nl

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.