Wij ontwerpen en ontwikkelen vooruitstrevende mobiele oplossingen met een indrukwekkend, functioneel design. Om de bedrijfsprocessen van onze klant efficiënter te maken en om ervoor te zorgen dat een product of service overal beschikbaar is.

 

Product/dienst
Wij ontwerpen en ontwikkelen samen met onze klant mobiele totaaloplossingen. Van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende cloudservices inclusief koppelingen met externe systemen. Slimme software oplossingen die het leven van onze klant makkelijker maken. Wij ademen ‘mobiel’ en dat zorgt ervoor dat je meer van ons kan verwachten dan alleen het bouwen van de technische software oplossing. Wij jagen achter innovaties aan, vertellen je graag wanneer wij denken dat het slimmer kan en doen geen concessies aan de kwaliteit. Allemaal met als doel om jou een stap voorwaarts te brengen in je mobiele strategie.

 

Het bedrijf
Move4Mobile werd in 2012 opgericht door Robert, Henri en Jan Gerard. Zij hadden duidelijk voor ogen hoe ze bedrijven konden helpen bij de realisatie van hun mobiele strategie én hoe ze een inspirerende werkomgeving konden creëren. Een visie die op dit moment met een team van bijna 40 enthousiastelingen nog elke dag wordt nagestreefd. Vanuit onze kantoren in Zwolle en Gramsbergen werken wij voor uiteenlopende bedrijven aan mobiele oplossingen. Voor banken, energiebedrijven en gemeentes, maar ook voor bedrijven in de zorg of in het recreatieve segment.


De ambitie

Wij bieden een ondersteunende rol aan e-commerce partijen door ze een stap verder te helpen in hun mobiele strategie. Wij zetten de groeiambities van onze klant om in succesvolle toepassingen die daaraan bijdragen.

 

Op zoek naar
Projectmanager, Software tester, Backend developer, iOS developer

 

Meer weten? Neem contact op via info@move4mobile.com of bekijk de website: www.move4mobile.com.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.