Vanuit het distributiecentrum in Nieuwleusen bieden wij een platform met meerdere distributiemodellen aan. Malanico is een vooraanstaande, professionele en internationale partner als het gaat om e-fulfilment, warehousing en logistiek.

 

Product/dienst
Bij fulfilment heeft u eigen voorraad en beheren wij dit in ons warehouse. Onze focus is gericht op optimale voorraadbeheer en perfecte orderpicking, hiervoor hebben wij een Warehouse Management System en Professional Packing System. Zo kan u zich richten op uw webshop en het succesvol in de markt zetten van producten. De orders kunnen 24/7 geplaatst worden en komen via API koppelingen direct in ons systeem. Wij picken, checken, scannen, verpakken, melden het pakket aan en wordt vervolgens door de pakketdienst opgehaald om de volgende dag bezorgd te worden bij de consument. Ook bieden wij de mogelijkheid om track&trace informatie automatisch te delen en retourzendingen te verwerken voor u.

 

Het bedrijf
Malanico is een grote distributeur die meerdere distributiemodellen aanbiedt. Vanuit het moderne geautomatiseerde warehouse in Nieuwleusen verzorgen wij de distributie naar retail in de Benelux en Duitsland. Daarnaast bieden wij diensten aan op het gebied van fulfilment, dropshipment, crossdocking en combinatieleveringen van food & non-food. We zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring en in deze jaren uitgegroeid tot een grote internationale professionele e-commerce speler op de markt.

 

De ambitie
Uitgroeien tot een vooraanstaande fulfilment partner.

 

Meer weten? Neem contact op via info@malanico.nl of bekijk de website: www.malanico.nl.

 

Lees hier het verhaal van Arjan en Rolf Mol, eigenaren van Malanico.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.