Informatie Technologie – IT – maakt een belangrijk onderdeel uit van de werkzaamheden in iedere onderneming, organisatie, overheid, zorg, wetenschap en individu. Bij de Belastingdienst maar ook bij de kapper. IT vormt de basis van iedere werkplek, iedere database, website en/ of E-commerce activiteit. In de Zorg, Logistiek, Creatieve sector, MKB, zelfs Agri-food. Iedere sector, elke functie van laag naar hoog heeft in meer of mindere mate te maken met IT. IT heeft inmiddels wereldwijd voor groeiende werkgelegenheid gezorgd en dit zal alleen nog maar doorgaan. Kennis en vaardigheden op IT-gebied op zowel hoog- als laag niveau is nu en straks nodig op iedere werkplek!

Lijkt de IT richting iets voor jou om je verder in te bekwamen? Maar wil je eerst iets meer weten over IT? Laat je meenemen en verrassen in deze *Future Proof Skills training!

Volg 16 december a.s. de gratis introductiecursus – Basis IT en wat kun jij ermee?

Tijdstip: 14:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Webinar via Microsoft Teams Event
Docent: Joost Haverkort van ITPH

Inschrijflink: https://forms.gle/26PMMRgfeKR4NaFn9

Wat mag je verwachten van deze Basis IT cursus?

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die (praktijk)kennis rondom IT-begrippen en de laatste IT-ontwikkelingen wil volgen. Ondernemers, werknemers, werkzoekenden, omscholers, 50+, kortom iedereen die studeert, werkt, werk zoekt of gepensioneerd is. IT raakt ons allemaal! 

Resultaat?
Aan het einde van de basis IT-cursus heb je kennisgemaakt met IT-begrippen en IT-processen aan de hand van Agile werken en het Scrum proces en heb je beter inzicht in IT-activiteiten en beroepen.

Hoe wordt de cursus gegeven?
De cursus is online en interactief. In blokken van 3 x 50 minuten. Het aantal deelnemers is maximaal 40. Is deze cursus inschrijving vol dan krijg je automatisch een uitnodiging voor dezelfde cursus op een later moment dit jaar.

Vervolg?
Ben je door deze cursus geïnspireerd geraakt en wil je meer? 

Na afloop van deze IT basis cursus ontvang je een evaluatieformulier en linkjes naar:

  • IT en FPS Scrum Opleidingen – zowel HBO- als MBO-niveau (deels gratis)
  • Contactgegevens Upgrade Jezelf en Groei Vooruit voor aanvragen van persoonlijke studie vouchers en studie vouchers voor bedrijven 
  • Linkje naar Loopbaan Adviseur(s)
  • Linkje naar vacatures op het gebied van IT (diverse kennisniveau’s)
  • Linkje naar IT (zelf)test programma’s

Aansluitend op deze training Basis IT volgt in de loop van het jaar nog:

Basiscursus IT – wat kun je ermee dd. 16-12-2021 14:00 – 17:00 uur

Digital Tee met als onderwerp Data-Analyse dd. 17-11-2021 15:00 – 17:00 uur

Digital Tee met als onderwerp Artificial Intelligence dd. 21-10-2021 15:00 – 17:00 uur

 

Geïnteresseerd in bovenstaande onderwerpen? Meld je dan alvast aan via een email aan 

Aly@regiozwolleitplatform.nl

 

*Waarom Future Proof Skills Traingen?
Future Proof Skills trainingen worden georganiseerd door de sectortafel IT en E-commerce om mensen in de regio Zwolle te informeren en enthousiasmeren over interessante en groeiende vakgebieden in de IT- en EC-sector. Future Proof staat voor toekomstgericht! Met als doel de digitale vaardigheden en kennis op het gebied van IT- en EC-gebied in deze regio te versterken. Mensen te motiveren zicht hierin te blijven bekwamen. En de IT- en EC-vakmensen te boeien en binden aan bedrijven in onze Regio.

Aangeboden door: #RegioZwolleITPlatform, #TopcentrumE-commerce #UpgradeJezelf

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.