Topcentrum e-commerce organiseert samen met partners 4e 038digital van 2019 over Influencer Marketing

Als je vandaag wat door Instagram gescrolld hebt of een paar video’s op YouTube keek ben je ongetwijfeld influencers tegengekomen.Maar heb je ook een idee hoe je deze vorm van marketing zelf inzet?

Na vanavond wel, want twee van de beste sprekers op dit gebied gaan je er alles over vertellen. Van de belangrijkste basics tot uitdagende cases en praktische tips om morgen mee aan de slag te gaan.

Sprekers:

Kirsten Jassies

Als trainer en spreker focust Kirsten Jassies zich op digitale social media trends en tools als Instagram, Snapchat en influencers. Ook zijn er twee boeken van haar hand verschenen: In beeld met Instagram (2015) en Instaproof (2018). In 2012 zette ze het influencer-netwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde.

Leonie ter Veld

Een van Nederlands succesvolste foodbloggers en auteur van maar liefst drie kookboeken (waarvan één boek boordevol tostirecepten staat). Ze werkt regelmatig samen met mooie merken via haar eigen platform gewoonwateenstudentjesavondseet.nl, maar ook via haar social kanalen. Deze avond vertelt Leonie haar verhaal, over het inzetten van content voor je merk, belangrijke succesfactoren voor een influencer én waar je als merk aan moet denken.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Bestel je Tickets

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.