Wij zijn een klein team, met als doel Professionele haarproducten betaalbaar maken en houden. Wij weten dat mensen 24/7 producten willen kopen en ze het liefst dezelfde dag nog in huis willen hebben. Voor ons een grote uitdaging maar zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit onder andere in de kappersbranche, daarom weten wij ook waar we het over hebben en hoe de producten werken.

 

Hoe werken wij?
Wij hebben ons bedrijf in Zwolle en werken met een extern magazijn met meerdere leveranciers, waarbij we de verschillende merken inkopen. Zo kunnen we ontzettend snel uitleveren en weet u als klant precies waar u aantoe bent. Bij Haarspullen.nl zijn exclusieve merken zoals CHI, Medavita, Nioxin en Maria Nila verkrijgbaar, maar ook de meer gangbare kappersmerken als KIS-Kappers, Schwarzkopf, DOOP en L’oreal. Wij proberen op alle merken de beste prijzen te hanteren, dit gaat ons goed af, maar door de grote concurrentie tegenwoordig, lukt dat helaas niet altijd.

 

Service
Op het gebied van service onderscheiden wij ons zeker. Veel mensen vinden het nog altijd spannend om een online aankoop te doen bij een Webshop die ze niet kennen. Daarom hebben wij verschillende zekerheden voor jou als klant ingebouwd. Wij hebben het Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor Nederlandse Webshops. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te betalen na ontvangst van de bestelling via Klarna of Billink. Daarnaast hebben wij nog de aflevergarantie, dit houdt in dat wij een aflevering of retourbedrag garanderen binnen een week.
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten bijvoorbeeld CHI Tools geldt ook een fabrieksgarantie, in dit geval van 2 jaar.

 

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Haarspullen.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.