<

Ledenbijeenkomst ** Masterclass Growth Hacking**

Afgelopen jaren is de wereld behoorlijk veranderd. Daarmee ook de E-commerce- en marketingwereld. De wereld is dynamisch, digitaal en snel. Vaak ontstaan er problemen als een organisatie werkt op een traditionele manier. Er wordt eerst een uitgebreid plan uitgewerkt. Er wordt maanden over gesproken, om vervolgens achteraf het succes te bepalen. Zo weet je soms pas na een jaar of je succes hebt behaald. Ervaringen die onderweg zijn opgedaan worden vaak niet gebruikt om nieuwe groei te behalen.

Growth hacking of marketing is een methodiek die anders omgaat met succes en ervaringen die je gaandeweg opdoet. Het is een manier om een organisatie snel te laten groeien door middel van duurzame experimenten. In een korte tijd voer je zoveel mogelijk experimenten uit om te leren wat werkt voor jouw organisatie op de lange termijn. Op die manier kun je snel groei behalen.

 

IMPRES
De bijeenkomst vind plaats bij IMPRES waar Marrit Tamminga en Gudo Dijkman klanten begeleiden met de methodiek Growth hacking. Zij delen graag hun ervaringen.

 

Programma
-Welkom door TCE
-Masterclass Growth Hacking -door Marrit Tamminga en Gudo Dijkman
-Zelf aan de slag!
-Borrel + hapje
-Einde bijeenkomst


Datum/locatie
Wanneer: donderdag 12 mei
Hoe laat: 15.30 tot 18.15 uur
Waar: IMPRES, Dokter van Deenweg 162, 8025 BM Zwolle

 

Aanmelden:
Via de volgende link: https://bit.ly/TCE-04

 

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.