Wil je meer leren over de beginselen van online verkoop? Volg dan de online introductiecursus E-commerce.

Onderwerpen:
Tijdens de introductiecursus worden de volgende onderwerpen behandeld; werven van klanten via kanalen (SEO, SEA en e-mailmarketing), praktische voorbeelden en cases van bedrijven.

Programma:
In twee sessies wordt er door Jacco van der Zee en Erik Jan Paulus meer verteld over de basis beginselen, de trends en ontwikkelingen rond e-commerce en wordt er ingegaan op begrippen als SEO, SEA en e-mailmarketing.

Het is niet de vraag of, maar hoe je je gaat verhouden tot technologische ontwikkelingen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor je manier van werken en leven, nu en in de toekomst? Met de digitalisering als kader verzorgt Topcentrum E-commerce en Regio Zwolle IT Platform vanuit Upgradejezelf een inleiding in E-commerce. E-commerce is een snelgroeiende bedrijfstak waar innovaties zich in rap tempo voordoen. In de cursus wordt ingegaan op begrippen als SEO, SEA, e-mailmarketing, conversie en trends en ontwikkelingen binnen E-Commerce. Deze cursus is bestemd voor ondernemers en werknemers die meer willen weten over E-commerce. Tijdens de online bijeenkomst komt een aantal onderwerpen aan bod die gezamenlijk de customer journey vormen van een potentiële klant.

Leerdoelen:

  • Je leert de basis E-commerce kennis voor een online marketingstrategie;
  • Je hoort welke ontwikkelingen er vanuit de digitalisering in bedrijven spelen;
  • Je begrijpt wat een omnichannel-strategie is;
  • Je raakt bekend met begrippen als SEO, SEA, Google AdWords en e-mailmarketing;
  • Je herkent het belang van goede content en hoe je de online vindbaarheid van een webshop verhoogt in zoekmachines als Google;
  • Je krijgt de eerste handvatten hoe je potentiële klanten kunt verleiden om een bestelling te plaatsen.

Kosten: Gratis
Datum: 25 mei
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Webinar via Microsoft Teams. Je ontvangt de link per e-mail.

Maximaal 40 deelnemers

Je ontvangst vooraf een link naar de online bijeenkomst. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het volgen van de cursus is kosteloos en wordt aangeboden door UpgradeJezelf in samenwerking met Topcentrum E-commerce en Regio Zwolle IT Platform.

Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijfformulier

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.