Voucherregeling digitaal ondernemersschap Flevoland

Als je kennis, expertise en/of faciliteiten van derden wilt inhuren voor het verbeteren van de bedrijfsvoering of versnellen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten, dan past de voucher Kennis & Expertise waarschijnlijk het beste bij jouw situatie. Is jouw onderneming gevestigd in Flevoland, dan kom je in aanmerking. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van nieuwe online groeistrategieën, het toetsen van economische en technische digitale haalbaarheid, (internationale) business development.

Vraag de voucher aan via de volgende link

VERGOEDING

Een voucher vergoedt 50% van de gemaakte kosten. De maximale vergoeding verschilt per type voucher. De voucher Kennis & Expertise heeft een maximum van € 15.000,-. Als je kiest voor de voucher Persoonlijke Ontwikkeling of Bedrijfsscholingsscan dan is het maximum € 5.000,-. Bij de voucher Internationaal Ondernemen heeft deelname aan handelsmissies en beurzen een maximum van € 5.000,- en overige activiteiten een maximum van € 15.000,-.

CRITERIA

Voor het aanvragen van een voucher gelden een aantal criteria. De ondernemer moet doelbewust willen veranderen en de ambitie hebben om te starten met de verbetering van de bedrijfsvoering of (nieuwe) bedrijfsactiviteiten die commercieel en financieel levensvatbaar zijn en leiden tot meer omzet en/of werk.

Daarnaast moet er sprake zijn van minimaal een van onderstaande situaties:

  • het ontbreken van de benodigde specifieke kennis, kunde en/of faciliteiten in de onderneming;
  • de ondernemer moet nieuwe of andere vaardigheden ontwikkelen voor de (volgende) fase waarin de onderneming zich bevindt;
  • het is noodzakelijk om een scan van de arbeidsvitaliteit van de medewerkers te maken om scholing gericht in te kunnen zetten t.b.v. de onderneming;

De onderneming moet ook ten minste 2 jaar bestaan, minimaal 3 medewerkers hebben en een jaaromzet van meer dan € 50.000 realiseren. Tot slot moet de groeiambitie ten minste 3 keer de omvang hebben van de investering waarvoor de voucher wordt aangevraagd en geldt er voor het inschakelen van externe deskundigheid geldt een marktconform tarief.

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-1024075147');

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.