Terugkijken: Digital Tee – Webdevelopment

Web development is het werkveld van de toekomst, de E-commerce- en IT-sector in Regio Zwolle groeit hard en er is veel behoefte aan professionals op dit gebied. Hoe kun je jezelf upgraden tot Web developer professional en profiteren van deze groei? Welke mogelijkheden zijn er en hoe werkt het in de praktijk?

Op 18 februari a.s. worden deze en andere vragen beantwoord in de gratis online sessie Digital Tee’s met als onderwerp Web development. Aangeboden door Regio Zwolle IT Platform, Topcentrum E-commerce en Upgrade Jezelf.

Waarom Digital Tee’s?

De online sessie Digital Tee’s wordt georganiseerd om mensen in de regio te enthousiasmeren voor en te informeren over de E-commerce- en IT-sector. Digital Tee’s staat voor Triggers en Training op digitaal gebied.

Programma Digital Tee’s (donderdag 18 februari a.s.)
De online sessie Digital Tee Web development wordt gehouden via een digitale sessie op donderdag 18 februari van 16:00-17:30 uur.
Laat je inspireren en informeren door de volgende sprekers:

  • Keynote spreker #Kevin Vording van Arcady over zijn keuze voor Web development
    Kevin werkt nu ruim een jaar voor Software Ontwikkelaar #Arcady. Hij vertelt hoe hij zelf met Web development (Webdev) is gestart, hoe het werk hem bevalt en hoe een werkdag eruitziet. Daarnaast behandelt hij de ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en bespreekt hij kansen die hij ziet voor mensen die in Webdev willen werken.
  • Erik Brunekreef van Topcentrum E-commerce over praktische vervolgstappen
    Om je als deelnemer op weg te helpen, geeft Erik een toelichting over her-, om- en bijscholingsmogelijkheden om te starten als professional binnen Webdev. Daarnaast licht hij alvast de inhoud van de vervolgsessies op 11 en 12 maart a.s. toe. Tijdens deze online workshops heb je toegang tot verschillende inhoudelijke sessies alsook nieuwe Trends op het gebied van Webdev.

Na afloop van het programma is er ruimte voor vragen.

Schrijf je nu in voor Digital Tee’s
Inschrijven voor de online sessie Digital Tee’s op 18 februari a.s. van 16:00-17:30 uur werkt eenvoudig via dit formulier

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving. Op de dag vóór de online sessie op donderdag 18 februari a.s. ontvang je de link naar de meeting.

Vragen?
Heb je vragen over Digital Tee’s, het programma, de inschrijving of iets anders? Stuur een e-mail naar

Regio Zwolle IT Platform, Aly van der Vegte email vdvegtea@logisp.nl of bel 0655824443
Topcentrum E-commerce, Erik Brunekreef email erik@topcentrum.nl of bel 0647512906

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.