Professioneel met karakter
Cibap, de toonaangevende vakschool waar talentvolle studenten worden uitgedaagd uit te blinken als toekomstig beroepsbeoefenaar. De studenten worden aangemoedigd voor vak- en didactisch bekwame onderwijsgevenden om hart, hoofd en handen in te zetten en zich te ontwikkelen in een uitdagende en praktijkgerichte leeromgeving. Het Cibap beoogt daarmee studenten te stimuleren om zelfstandig te communiceren, na te denken en te handelen en zich zo te ontwikkelen tot zelfredzaamheid.

Het Cibap verbindt zich actief met de omgeving en de samenleving vanuit de overtuiging dat een ‘op beroepsinhoud gebaseerd netwerk’ een meerwaarde heeft voor het onderwijs. Het Cibap vervult een zelfstandige, krachtig sturende en daarmee dienende schakelfunctie in dat netwerk.
Onze kernwaarden

Bij het Cibap geloven wij in co-creatie met het creatieve beroepenveld. We weten dat daarvoor de 21ste century skills nodig zijn. Wij geven die vorm in vijf kernwaarden:

  • creativiteit
  • vakmanschap
  • ondernemendheid
  • communicatie
  • omgevingsbewustzijn

Deze kernwaarden vormen de basis van het creatieve vak. Alle vijf zijn ze essentieel in het creatieve proces en daarmee verantwoordelijk voor de toekomst.

 

meer weten? www.cibap.nl 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.