In mei 2019 hebben docenten van Deltion, Landstede, Cibap, Friese Poort en Windesheim een bezoek gebracht aan Wehkamp om inzicht te krijgen in de (vooral financiële) problematiek rond retourzendingen. Met als doel een opdracht te formuleren voor studenten, waar ze in het nieuwe schooljaar mee aan de slag gaan. Zestien studenten van de opleiding Manager Transport en Logistiek (Deltion) gaan werken aan deze opdracht, die verweven is in het Keuzedeel Inspelen op Innovaties in het vakgebied (voor niveau 4).  Daarin heeft de opleiding specifieke aandacht voor E-commerce. De studenten worden opgesplitst in vier groepjes bij vier bedrijven, die lid zijn van Topcentrum E-commerce. Om voor de studenten goed inzichtelijk te krijgen hoe ze retourzendingen kunnen verminderen, is het van belang dat zij inzicht krijgen in de retourstroom van het desbetreffende bedrijf. Daarvoor zullen de studenten een bedrijfsbezoek afleggen.

Woensdag 30 oktober presenteren de studenten hun ideeën, waarbij er een winnaar gekozen wordt. Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur:           diner
17.45 uur:           problematiekuitleg rond retourzendingen
18.00 uur:          Marleen Pathuis, begeleidend docent, vertelt over implementatie vraagstuk in het onderwijs en verloop traject
18.15 uur:           Pitch groep 1
18.30 uur:          Pitch groep 2
18.45 uur:          Pitch groep 3
19.00 uur:         Pitch groep 4
19.15 uur:          Winnaar bekend gemaakt
19.30 uur:          afsluitende borrel

Locatie volgt 

Topcentrum E-commerce nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via info@topcentrum.nl

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.